Известие

Collapse
No announcement yet.

Място за пролетния събор 2013 год.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колеги много ще се радваме ако събитието се случи в родопите защото тук никога не се е състояло такова мероприятие но въпреки че сме малко със сравнение с останалата част на България имаме голямо желание да се посети и нашия край. Лично аз никога не съм бил на такова мероприятие и ще бъда много радостен ако се реши да е в тази област ще ми бъде приятно да съдействам с каквото и да било
    1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение

9. к.к. Атолука
      Близки забележителности: с. Равногор, гр. Брацигово

Плюсове: Най-чистия въздух на Балканите, според изследванията на NASA, невероятна природа, спираща дъха.

Минуси: Само един по-голям хотел, който може да ни събере всичките (но има много къщи и перфектни бунгала, които да поберат останалите при необходимост). Пътя е много стръмен но перфектен. На някои колеги като варненци ще им се отели вола от път, ама... сефте. Има мечки.
      Аз гласувам за това. Още повече щом и пътя е перфектен
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Екстра,нека да е в Родопите,няма значение къде!
        Last edited by Zafo_84; d.m.y г., 21:31. Основание: едит
        Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
        Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Дигитален, Атолука пише че не работи през зимния сезон. Кога обаче свършва зимния сезон и от кога заработва? Ресторанта с 40 места - дали ще ни побере? Видях и други интересни предложения, а може би ще има и други. Може би трябва да се направи като анкета и по броя гласове на хората да се вземе решение, както и да видим, кои ще са твърдо на събора. Които гласуват, се предполага, че ще уважат мероприятието.
          България е толкова красива - може би ще има и линкове към други места, достойни за уважение.
          Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
          Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
          Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Реално на мен ми е все тая къде ще е - ще присъствам 99% ( 1% оставям за това, че все пак - хора сме и всичко се случва ).

Вижте и това : http://victoriabg.net/

Пазарджишката група гледам са много доволни от местенцето, а и гледам, че има ресторант с 200 места
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от VAN Покажи съобщение
              Аз съм за Родопите.
              Нека малко разнообразим и посетим колегите от Южна България виждам, че имат и готовност за съдействие .
              Като погледнем назад във времето почти всички събори са в Северна България:
              2012 г. - Враца,
              2011 г. изключение Юндола,
              2010 г. - Елена,
              2009 г. - Трявна,
              2008 г. - В. Търново,
              2007 г. - Варна.
              Правилно нека е Родопите аз съм за.

Comment

Аз също съм твърдо за Родопите.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

И двата пътя до Златоград са в добро състояние.Трасето през района на Кърджали е без изкачвания и е удобно през зимния сезон. Пътят през Асеновград, Чепеларе, Смолян и Мадан е с много изкачвания и спускания, но това му е и чара. Минава се през Рожен, може и през Пампорово. Още един потдържащ маршрут има през Девин и Доспат.
                  Изобщо можем да разсечем Родопите с три лъча и да се срещнем в Златоград. Място за паркиране има в изобилие и не знам защо точно колегата от Рудозем го оспорва. Ако трябва, ще издействам да паркираме на площада! И други идеи ми се въртят.
                  В Брацигово и Околностите имаше доста сектански сбирки.
                  За Смолян и околностите му съм против, от чисто местен патриотизъм. Всичко е презастроено и от хубавата природа е останало малко, а това, което можеше да се види е занемарено.
                  Да не продължавам, че ми се вдига кръвното, само като се сетя какво беше и какво е сега.
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А и лятото направиха ремонт на някои места в Златоград така че е супер местенцето особено за колегите които не са идвали ще останат доволни.

ето и малко инфо:http://bulgariatravel.org/bg/object/...plex_Zlatograd
                    Last edited by angel_1987; d.m.y г., 11:46.
                    1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщение
                      А и лятото направиха ремонт на някои места в Златоград така че е супер местенцето особено за колегите които не са идвали ще останат доволни.

ето и малко инфо:http://bulgariatravel.org/bg/object/...plex_Zlatograd
                      В центъра на новия град правиха ремонт на площада през лятото. Незнам дали са го завършили.
                      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                        В центъра на новия град правиха ремонт на площада през лятото. Незнам дали са го завършили.
                        ремонта на центъра завършен има още малко довършителни работи които не пречат
                        1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

И аз съм "за" Родопите...
                          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Колегите около морето? Да чуем и тяхното мнение относно Родопите.

На мен м и харесва и идеята за Ловеч- деветашката пещера и крушувенскя водопад.
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                              Колегите около морето? Да чуем и тяхното мнение относно Родопите.

На мен м и харесва и идеята за Ловеч- деветашката пещера и крушувенскя водопад.
                              Аз съм много съгласен за Родопите - любими са ми.
                              Деветаки също става.
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

По този начин ли ще се определи мястото или ще има анкета?
                                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                                X